Dresurna sedla

Dresurno sedlo Pfiff Lovell

PF004160
Dresurno sedlo Pfiff Lovell je ročno izdelano iz visoko kakovostnega usnja in dosega vrhunske standarde v smislu kakovosti pravilnega jezdečevega seda. Siv všiv na sedišču daje sedlu posebno eleganco. Sedlo ima izrazite kolenske blazine, sedelno drevo je prilagodljivo in fleksibilno.
Na voljo za naročilo
1.049,00 €

Dresurno sedlo Pfiff Amaretto

PF004498
Dresurno sedlo Ameretto je narejeno iz visoko kakovostnega usnja s popolnim ročnim delom za vrhunske standarde. Globok sedež. Izrazite kolenske blazine, prilagodljivo ter fleksibilno sedelno ogrodje, odprt kanal.
Na voljo za naročilo
1.650,00 €

Dresurno sedlo Pfiff Gino

PF100999
Dresurno sedlo Gino je narejeno iz visoko kakovostnega bivoljega usnja z vključenimi deli iz sintetičnega usnja, vendar mehkega otipa in s fino strukturo. Sedišče je globoko in široko, pripenjalni pasovi so nastavljivi v obliki črke V.
Na voljo za naročilo
259,00 €

Dresurno sedlo Pfiff NewLord

PF004439
Dresurno sedlo New Lord je narejeno iz sintetičnega usnja in ima dobro obložene kolenske blazine, globoko sedišče ter dolga sedelna krila. Sedelno deblo je izdelano iz lesa in dobro prenaša vibracije, sedelni lok je močno ojačan, sedelni pripenjalni pasovi pa so standardne dolžine. Sedlo je na voljo v velikosti 16,5'' in 17,5'' z srednje visoko in široko...
Na voljo za naročilo
179,00 €

Dresurno sedlo Pfiff Unicus

PF102680
Visoko kakovostno, zelo udobno usnjeno sedlo v elegantnem dizajnu. Sedlo PFIFF Unicus" ima zelo mehko, srednje globoko sedišče iz nekoliko zrnatega usnja. To zagotavlja ne le visoko udobje, temveč tudi zadosten oprijem v sedlu. Velcro ježki kolenskih blazin dodatno omogočajo, da se sedlo individualno prilagodi jezdecu. Da bi zadovoljili konja, so bili za...
Na voljo za naročilo
749,00 €

Dresurno sedlo HKM Zeus soft

HKM5576
Dresurno sedlo zeus soft je izdelano iz umetnega usnja. Sediščni in kolenski del je iz umetnega semiša, z dobrim oprijemom in nedrseč. Sedelne in kolenske blazine so napolnjene s sintetičnim bombažem.
Na voljo za naročilo
549,95 €

Dresurno sedlo HKM Zeus Premium

HKM5588
Dresurno sedlo Zeus Premium je izdelano iz sintetičnega usnja in mu lahko enostavno zamenjate sedelni lok ter ga prilagodite konju.
Na voljo za naročilo
579,95 €

Sedlo BATES Dressage" CAIR®"

EKK1185300
Med tradicionalnimi linijami in elegantnim videzom, Bates dresurno sedlo ponuja visoko zmogljivost, saj inovativne funkcije zagotavljajo udobje vašega konja in uravnotežen položaj jahača. Sedišče sedla je sprva ozko in se razširi v globok sed, z večjo širino ter tako jehaču omogoči optimalni dresurni položaj...
Na voljo za naročilo
1.889,99 €

Sedlo WINTEC Pro Dressage CAIR® with Contourbloc®

EKK1183180
Dresurno sedlo Wintec Pro z Contourbloc® dosega izjemno udobje, ki podpira pravilen in enoten položaj jezdeca ter dosega največjo možno komunikacijo in stik s konjem, medtem ko Contourbloc® dodatno zagotavlja zaupanje in varnost.
Na voljo za naročilo
995,95 €

Dresurno sedlo WINTEC 500 Dressage with CAIR®

EKK1183050
Novo Wintec 500 dresurno sedlo postavlja nova merila udobja in zmogljivosti, da pomaga jezdecu pravilno vzpostaviti težišče. Prav tako je opremljen z novim in izboljšanim sistemom Equileather®, ki zagotavlja izjemno mehko in privlačno sedišče ter s tem zagotavlja večjo varnost v sedlu.
Na voljo za naročilo
599,95 €

Eric Thomas 'Jeres' dresurno sedlo

EKK131110170
Sedlo iz argentinskega govejega usnja. Voljno, z rahlo zrnato strukturo in nadvse privlačno obliko. Globoko oblazinjen sedež na plastičnem sedelnem ogrodju, sedelne blazine so polnjene z umetno volno. Oblazinjenje na kolenskem predelu je izjemno gosto. Dolg Y pas za pritrditev sedelnega pasu je izdelan iz usnja.
Na voljo za naročilo
895,95 €

Norton 'Rexine' dresurno sedlo

EKK117114
Dresurno sedlo z globokim sediščem, izdelano iz visoko odpornega nedrsečega vinila. Vbrizgano plastično ogrodje. Sedelni lok je zamenljiv in ga zlahka prilagodite širini in višini vihernega predela vašega konja. Ob nakupu je dobavljeno sedlo s srednje velikimisedelnim lokom.
Na voljo za naročilo
249,95 €

Sedlo Wintec Pro Dressage CAIR®

EKK1183150
Novo dresuro Wintec Pro sedlo zagotavlja udobje brez primere, ki podpira pravilen in varen položaj dresurne drže jahača. Omogoča odlično komunikacijo in stik med šolanjem vašega dresurnega konja.
Na voljo za naročilo
989,99 €

Dresurno sedlo Wintec 'Isabell' CAIR®

EKK1183350
Moje sedlo je izdelek na katerega sem v celotni dresurni karieri najbolj ponosna. Verjamem, da smo s skupnimi močmi ustvarili popolno sedlo, tako za jahača in neprimerljivo udobje za konja" , pove Isabell Werth."
Na voljo za naročilo
1.199,95 €

BATES 'Isabell' dresurno sedlo CAIR®

EKK1185400
Za jahača: udobje, pravilen položaj in odlična komunikacija s konjem. V razvoju tega sedla sem igrala zelo aktivno vlogo, zato sem zelo ponosena, da vidim toliko drugih jezdecev, ki se odločajo zanj", pove Isabell Werth. Za konja: udobje, stabilnost, odlična komunikacija z jezdecem."
Na voljo za naročilo
2.699,99 €

BATES ''Innova Mono +'' CAIR® dresurno sedlo

EKK1184840
Inovativnost in razkošje na najvišji ravni… Doživite globok, vendar presenetljivo odprt sed z izjemno tesnim stikom s konjem. FlexiContourblocs® kolenski bloki dajejo jezdecu prednosti individualne prilagoditve. “Innova Mono +” je izdelano iz razkošnega usnja...
Na voljo za naročilo
2.979,99 €
Prikazuje 1-16 od 16 izdelkov
Izdelek je dodan na seznam želja
Izdelek dodan na seznam za primerjavo.

Stran za boljšo funkcionalnost uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Če boste nadaljevali brez sprememb nastavitev vašega spletnega brskalnika, sklepamo, da se strinjate z njihovo uporabo.
Več informacij...