Skakalna sedla

Skakalno sedlo Pfiff Alberto

PF100998
Skakalno sedlo Alberto je izdelano iz visoko kakovostnega bivoljega usnja, z deli iz umetnega usnja, je mehko, odlične izdelave in s široko odprtim sedelnim kanalom. Na voljo je v velikosti 16,5'' z širšim sedelnim lokom ter 17,5'' z normalno širokim sedelnim lokom.
Na voljo za naročilo
259,00 €

Skakalno sedlo Pfiff Gotthardt

PF004499
Narejeno je iz visoko kakovostnega usnja s popolnim ročnim delom za vrhunsko udobje. Zasnovana je tako, da spodbuja svobodo gibanja konja in pomaga doseči pravilen položaj jezdeca. Nadaljnje prednosti, kot so ploski sedež, odprt kanal, fleksibilno sedelno ogrodje, sedlu dajejo podobo popolnega sedla...
Na voljo za naročilo
1.650,00 €

Skakalno sedlo HKM Serena

HKM5584
Skakalno sedlo izdelano iz usnja, z lesenim sedelnim ogrodjem in mehkim sediščnim delom.
Na voljo za naročilo
299,95 €

Skakalno sedlo HKM Galaxy

HKM5583
Skakalno sedlo Galaxy je izdelano iz gladkega govejega usnja in ima leseno sedelno ogrodje. Anatomsko oblikovane kolenske blazine nudijo dobro oporo jezdečevi nogi. Sediščni del sedla je podložen z latexom. Sedelna komora je srednje visoka in srednje široka.
Na voljo za naročilo
395,95 €

Skakalno sedlo HKM Canyon

HKM5568
Skakalno sedlo Canyon je izdelano iz mehkega telečjega usnja in ima sintetično sedelno ogrodje. Sedelni lok je možno zamenjati in prilagoditi širini konja.
Na voljo za naročilo
895,95 €

Skakalno sedlo HKM Zeus Premium

HKM5587
Skakalno sedlo Zeus Premium je izdelano iz sintetičnega usnja in mu lahko enostavno zamenjate sedelni lok ter ga prilagodite konju.
Na voljo za naročilo
428,95 €

Skakalno sedlo Appolo Practice

EKK111008
Za začetek skakalne kariere z zaupanjem. Sedlo Apollo Practice ima lesno sedelno ogrodje z volnenim polnilom sedelnih blazin. Globok sed, oblazinjen s peno in velikimi kolenastimi blazinicami, prav tako polnjenimi s peno. Zgornji del sedla je izdelan iz sintetičnega usnja, blazine za kolena in sedelni listi, ter sedelne blazine pa iz bivolovega usnja.
Na voljo za naročilo
159,95 €

Wintec 500 Close Contact CAIR® skakalno sedlo

EKK118361043
Wintec 500 Close Contact CAIR® skakalno sedlo, trdo in tesno kontaktno skakalno sedlo z videzom usnja - Equileather®, primerno za jezdece, ki imajo radi več svobode gibanja v sedlu.
Na voljo za naročilo
599,95 €

Skakalno sedlo Norton 'Rexine'

EKK117112
Skakalno sedlo iz visoko odpornega nedrsečega vinila. Pol-globok sed in z brizganim plastičnim sedelnim ogrodjem. Široko odprt viherni del in zamenljiv sedelni lok za popolno prileganje konjskemu vihru in plečnemu predelu. Standardno je sedlo opremljeno s sedelnim lokom srednje velikosti. Sedelne blazine polnjene s sintetično volno in obložene s...
Na voljo za naročilo
240,65 €

Skakalno sedlo ERIC THOMAS “New Wave”

EKK13105
Close contact sedlo za skakanje s sedelnimi listi iz zrnatega bivoljevega usnja. Sedež je pokrit z voljnim nedrsečim kravjim usnjem in je v celoti okrašen z belim šivom. Fleksibilno laminirano ogrodje s kovinskimi ojačitvami, pol-globokim sedežem in tesnim kontaktom. Sedišče in kolenski paneli so polnjeni s poliuretanom in odlično prestrezajo udarce in...
Na voljo za naročilo
775,95 €
Prikazuje 1-11 od 11 izdelkov
Izdelek je dodan na seznam želja
Izdelek dodan na seznam za primerjavo.

Stran za boljšo funkcionalnost uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Če boste nadaljevali brez sprememb nastavitev vašega spletnega brskalnika, sklepamo, da se strinjate z njihovo uporabo.
Več informacij...