Dostava blaga

Blago, naročeno v spletni trgovini ClairGO.com, gre na pot v najkrajšem možnem času – če je na zalogi v našem skladišču, po navadi še isti dan. Najkasneje pa ga dostavimo v dveh delovnih dneh.

V kolikor naročenega blaga ni na zalogi, vas o roku dobave obvestimo po mailu ali vas pokličemo po telefonu.

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Po navadi je to paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzamete na najbližji pošti.

Za nakupe nad 50€ krijemo stroške dostave mi. Za nakup pod to vrednostjo pa dostavo zaračunavamo in sicer 4€ za paket.

Strošek transferja denarja krije kupec sam in to direktno Pošti ( pošiljanje po povzetju). Če plačujete po predračunu direktno na naš TRR, preko spletne banke oz. plačilnega naloga se temu izognete oziroma je manjši (Cenik banke).

Blago lahko prevzamete tudi osebno v naši poslovalnici: Trgovina Clair Maribor, Dupleška cesta 239, 2000 Maribor, kjer pa stroškov dostave ni. Istočasno pa si lahko izberete tudi ostalo ponudbo izven programa spletne trgovine.

Dostava na Hrvaško

Blago kupljeno v naši spletni trgovini bomo dostavili na Hrvaško po enotni ceni 10,00 €, pri čemer teža paketa ne sme presegati 50 kg. Pri naročilu nad 299,00 € in izdelkih, pri katerih je to posebej navedeno, vam bomo naročeno blago dostavili brezplačno. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk na Hrvaško je GLS, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito, vendar pa pri tem ne sme spreminjati ob nakupu dogovorjene cene pošiljanja. Za dostavo v Hrvaško je možno samo plačilo po predračunu.

Dostava blaga v druge države zaenkrat ni mogoča.

Izdelek je dodan na seznam želja
Izdelek dodan na seznam za primerjavo.

Stran za boljšo funkcionalnost uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Če boste nadaljevali brez sprememb nastavitev vašega spletnega brskalnika, sklepamo, da se strinjate z njihovo uporabo.
Več informacij...