Večnamensko sedlo Pfiff Romano

Večnamensko sedlo Pfiff Romano

PF004110
Na zalogi pri dobavitelju
1.095,00 €
Z davkom

Večnamensko sedlo Pfiff Romano je izdelano iz najvišje kakovosti usnja s popolnim ročnim delom ter zadovoljuje vrhunske standarde kakovosti. Zasnovan je tako, da podpira svobodo gibanja konja in pomaga pri doseganju pravilne drže jezdeca. Odstranljive kolenske blazine, širok odprt sedelni kanal, globoko sedišče, fleksibilno sedelno ogrodje, zagotavljajo, da sedlo izpolnjuje vse zahteve. Sedlo je na voljo v velikosti 16,5'' in 17,5'' z srednje visoko in normalno široko sedelno komoro.

Barva
  • črna
Velikost sedišča

Večnamensko sedlo Pfiff Romano je izdelano iz najvišje kakovosti usnja s popolnim ročnim delom ter zadovoljuje vrhunske standarde kakovosti. Zasnovan je tako, da podpira svobodo gibanja konja in pomaga pri doseganju pravilne drže jezdeca. Odstranljive kolenske blazine, širok odprt sedelni kanal, globoko sedišče, fleksibilno sedelno ogrodje, zagotavljajo, da sedlo izpolnjuje vse zahteve. Sedlo je na voljo v velikosti 16,5'' in 17,5'' z srednje visoko in normalno široko sedelno komoro. Vsa sedla PFIFF, ki so opremljena z fleksibilnim ogrodjem, se optimalno prilagajajo vzorcu gibanja konja in jahača. Optimalno udobje za konja in jahača ter najboljša priložnost za stik s konjem ter nadzor nad njim je mogoče le, če sedlo ustreza tako konju kot jahaču. Lastnosti, ki so namenjene temu: • Fleksibilno sedelno ogrodje • V-pripenjanje sedelnega pasu sedlo • Sedežne blazine polnjene s pravo volno • Premium usnje. Po naročilu je sedlo dobavljivo tudi s komoro I (visoka, ozka) in III (široka, srednje visoka).

Brez ocen. Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

50 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Izdelek je dodan na seznam želja
Izdelek dodan na seznam za primerjavo.

Stran za boljšo funkcionalnost uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Če boste nadaljevali brez sprememb nastavitev vašega spletnega brskalnika, sklepamo, da se strinjate z njihovo uporabo.
Več informacij...