Sedelni vložek Pfiff 'Smallfix'

Sedelni vložek Pfiff 'Smallfix'

PF101599
Na zalogi pri dobavitelju
219,95 €
Z davkom Dobava 2 - 3 tedne po naročilu

Smallfix® je edinstven univerzalni sedelni sedež, ki ga lahko uporabite povsod: v samo nekaj minutah je sedelni sedež Smallfix® mogoče prilagoditi fizičnim zahtevam vsakega jezdeca na katero koli angleško sedlo. Prilagodljiva mehaka blazina sedišča in robustni Velcro pritrdilni elementi zagotavljajo individualno prilagajanje velikosit sedišča in tako zagotavljajo izjemno varen sed jezdeca...

Barva
  • črna

Smallfix® je edinstven univerzalni sedelni sedež, ki ga lahko uporabite povsod: v samo nekaj minutah je sedelni sedež Smallfix® mogoče prilagoditi fizičnim zahtevam vsakega jezdeca na katero koli angleško sedlo. Prilagodljiva mehaka blazina sedišča in robustni Velcro pritrdilni elementi zagotavljajo individualno prilagajanje velikosit sedišča in tako zagotavljajo izjemno varen sed jezdeca. V kombinaciji z odličnim materialom za oprijemanje, Smallfix®, daje jezdecu, ne le izjemno udoben sed, ampak tudi izredno varnost. Sedelni ročaj s sprožilnimi kavlji se lahko hitro in enostavno pritrdi na sedlo in tako vozniku zagotovi dodatno varnost. Podporna obloga Smallfix´s® je odstranljiva: sedelno sedalo je pralno pri 30 ° C. Smallfix® se je že izkazal v terapevtski in jahalni šoli. Material: 60% poliamid, 40% poliuretan.

Brez ocen. Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

50 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Izdelek je dodan na seznam želja
Izdelek dodan na seznam za primerjavo.

Stran za boljšo funkcionalnost uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Če boste nadaljevali brez sprememb nastavitev vašega spletnega brskalnika, sklepamo, da se strinjate z njihovo uporabo.
Več informacij...